Naast journalistieke diensten en het schrijven van teksten kan ik op allerlei andere manieren bijspringen. Dit kan op tekstuele wijze zijn, zoals redigeren, maar ook op auditief vlak.

Communicatie
Ieder publiek, ieder bedrijf en iedere sfeer verdient zijn eigen smaak. Zakelijk of wervend? Kritisch of speels? Leerzaam of jeugdig? Ik denk graag mee in de communicatie van iedere organisatie, evenement of andere geschreven uiting. Opbouwende suggesties, het herschrijven van teksten of gewoon een extra kritische blik: alles is mogelijk.

Redigeren
Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Een snelle spel- of typefout (of is het nou typfout?) is zó gemaakt. Om de betrouwbaarheid en daarmee professionaliteit van teksten te versterken, is het belangrijk dat er geen fouten in te bespeuren zijn. Ik lees teksten na, verbeter spel- stijl- en andere taalfouten, en help mee om deze fouten in de toekomst te voorkomen. Moet het nu los of aan elkaar? Komt er een -t of een -d? Scripties, liedteksten, juridische documenten, brieven, nieuwsberichten, websiteteksten, gedichten: mijn rode pen heeft al boven heel wat documenten gehangen.

Audio
Het digitaal oppoetsen van opnames, de montage van muziek of soundscaping: ook op auditief vlak bewijs ik al jarenlang mijn diensten aan diverse bedrijven en organisaties. Van spectaculaire lasershows tot rustgevende radiokanalen, surround sound, interviews of reportages: alles wordt nauwkeurig en naar wens verwerkt tot een smaakvol stukje audio.

Neem contact met me op voor meer informatie of voor specifiekere voorbeelden van mijn eerdere opdrachten.